Unika åk-dagar den 4-5 juni

Unika åk-dagar den 4-5 juni

Uppdatering 2022-05-26: I juni kommer vi att ha några unika åk-dagar på vår gård. Eventet går av stapeln i Myckleby på Orust helgen den 4-5 juni klockan 11-16 båda dagarna. (här kan du följa eventet under dagen)

Oxen Skalman kommer att vara på plats för att dra vagn
Oxen Skalman kommer att vara på plats för att dra vagn

Åk-dagar: Åk vagn bakom kamel, oxe, åsna och lama

Under dessa dagar kommer du att kunna åka kamel och vagn. Och dessutom kan du åka vagn med Frida och oxen Skalman som deltar under våra åk-dagar. Och som om det inte vore nog kommer du även att ha möjlighet att åka med när både lama, amerikanska miniatyrhästar och åsna drar vagnen. Har du varit med om något liknande innan?

Har du åkt vagn bakom en lama tidigare? Om inte har du chansen på våra åk-dagar
Har du åkt vagn bakom en lama tidigare?

Mat och andra aktiviteter under våra åk-dagar

Under åkdagarna kommer det att finnas matvagnar på plats. I den ena kan du köpa hamburgare, och den anda erbjuder vegetariska alternativ.

Sötåsna i hårdträning inför åk-dagarna
Sötåsna i hårdträning inför åk-dagarna

Det kommer att finnas en massa djur på plats som man kan titta på och klappa. Dessutom är det veterantraktorträff på gården dessa dagar.

Världspremiär för våra käpp-kameler

Under åkdagarna kommer vi att ha kamelkäppsrace där alla barn som har lust får vara med. Racet kommer att gå inne i vår ridhall och vi kommer att bygga upp små hopphinder för ryttare och käpp-kameler. Vad vi vet så kommer detta att bli världspremiär!

Nyaste kamelen i flocken
Nyaste kamelen i flocken

Boka 4-5 juni i kalendern

Så boka in den 4-5 juni i din kalender om du vill vara med om, eller ge bort, denna unika upplevelse!

Ingen förbokning – så kom i tid

Vi tar inga förbokningar till detta event, så kom i tid. Betalar gör du i entrén, med Swish eller kontant. Priset kommer att vara 150:- per person som besöker gården dessa dagar. Barn under 3 år, och äldre över 93 år, går in gratis.

Eventet finns även upplagt på Facebook

I vårt Facebook-event kan du anmäla ditt intresse.

Orusts Sparbank bjuder på popcorn
Orusts Sparbank bjuder på popcorn

Här kan du följa eventet under dagen

Se även våra inlägg på Instagram om eventet

Vilket djur tyckte du (som besökte oss under våra åkdagar) att det var roligast att åka med?

1. Kamel 🐫
2. Oxe 🐂
3. Lama 🦙
4. Åsna/Dvärgåsna 🐴
5. Mula 🐴
6. Amerikansk minihäst 🐴

Svara i kommentarerna - och dela gärna med andra som du vet var hos oss. 🙏💚

#åkdagar #kamelridning #åkavagn #sötadjur #oxe #oxenskalman #Orust #familjeaktivitet
...

27 5

Nu har stora starka oxen Skalman anlänt till gården. Han ska få vila lite innan han träffar er på åkdagarna. För du kommer väl hit för att åka vagn med honom? Lördag och söndag 11-16. Ingen förbokning.
.
.
.
#skalman #oxenskalman #oxe #oxeochvagn #Orust #myckleby #kamelridning #åkdagar #familjeaktivitet
...

51 3

Träning inför åkdagarna hos oss den 4-5 juni. Tack @havochljung för videon. 💚
#kamelridning #ridakamel #kamelochvagn #åkdagar #barnaktivitet #familjeaktivitet #minnenförlivet #orust #södrabohuslän #åkdagarna
...

33 1

Vi har kamelridning som vanligt på helgerna, men vi förbereder oss också inför åkdagarna i juni. Nu är det klart att även den här skönheten ska vara med och dra vagn.

Dessutom jobbar vi med att få klart hur anmälning och betalning ska gå till, för vi vet redan att intresset för åkdagarna är stort. 🙏 Information kommer här - snart.
.
#åkdagar #åkavagn #kamelochvagn #lama #lamadjur #lamaochvagn #oxeochvagn #åsnaochvagn #myckleby #orust #event #vadhänderpåorust #aktiviteterpåorust #attgörapåorust #södrabohuslän #sötadjur #klappadjur #bopålantgård #kamelridning #åkdagarna
...

59 1

Skulle du vilja ha den här utsikten? Från en vagn dragen av en stor stark oxe? Det kan du också testa under vår åkhelg den 4-5 juni. Mer information om hur du anmäler dig kommer inom kort.
#åkavagn #oxeochvagn #kamelochvagn #kamelridning #ridakamel #ridaåsna #klappadjur #bopålantgård #orust #bohuslän #åkdagar #åkdagarna
...

45 0

🧐 INTRESSEKOLL: 🐫 Vi planerar för fullt för våra "åk-dagar" den 4-5 juni, och det kommer att hända många roliga saker hos oss. Det enda vi kan avslöja just nu är att du kommer att kunna boka in dig för att åka en runda i vagn - dragen av kamel eller oxe. Och.. nej förresten, det berättar vi mer om senare. 😀

Priset för att besöka oss denna helg kommer att vara 150:- per person.

Är du intresserad av att besöka oss under åkdagarna? Skriv gärna en kommentar här i så fall. OBS - det innebär inte någon bokning/anmälan, utan är bara en intressekoll.

Och dela gärna inlägget, eller tagga vänner som du tror kan vara intresserade. 🙏
-
#kamel #ridakamel #kamelridning #kamelgård #åkakamel #kamelochvagn #åkdagar #oxeochvagn #familjeaktivitet #barnaktivitet #orust #myckleby #aktiviteterorust
...

58 30
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.