Mamman fick träffa sina drömdjur

Mamman fick träffa sina drömdjur

Det är alltid roligt att se och höra hur våra besökare har upplevt sina besök hos oss. Så här skriver Amanda:

”Vi var hos er för att fira min mammas födelsedag. Vi bor själva på en gård och har åsnor, hästar, får, grisar och så vidare, men mammas drömdjur är kameler så det var en uppskattad födelsedagspresent minst sagt att få tillbringa dagen där.

Ytterligare en av Amandas bilder
Ytterligare en av Amandas bilder

Mamma och pappa har 8 barn totalt så vi är en stor familj och även min lilla dotter var med och min sambo.”

Tack Amanda för bilderna och för din berättelse. Så roligt att vi fick vara med när din mamma fick träffa, och umgås med, sitt drömdjur kamelen. Här kommer en länk till familjens Instagramkonto Dunnebacken Gård.

Betyg från fler besökare

Här kan du läsa vad vår granne Therése skrev i sin blogg efter premiärbesöket hos oss
Familjeaktiviteter i Väst tipsar om Kamelridning.se
Fridas fina ord om sitt besök


Tagga oss gärna i dina bilder

Vi blir superglada om du taggar oss i dina bilder på Instagram efter besök hos oss @kamelridning.se heter vårt konto där. Om du vill dela med dig av bilder till vår webbsida kan du skicka dem via mejl. Ange i så fall när du besökte oss, några rader om din upplevelse, och om personerna på bilden går med på att vi använder bilderna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.