Nu är åkdagarna här

Nu är åkdagarna här

Idag, lördag 4 juni, är den första av våra två åkdagar. Det var inte bara djuren som var på plats och väntade, utan även ett gäng traktorer. Grålle-klubben närvarar under åkdagarna (4-5 juni).

Inne i vår ridhall har vi byggt upp en ny hinderbana som står redo och väntar på små ryttare som vill delta i vårt käppkamelsrace (det kan faktiskt vara världspremiär för tävling med käppkamel).

Hinderbanan är redo och väntar på små ryttare
Hinderbanan är redo och väntar på små ryttare

Dessutom är en massa djur på plats – ivriga att få dra sina vagnar och visa upp vad de kan. Förutom våra egna kameler, lamor och åsnor (inklusive en dvärgåsna) finns även oxen Skalman och amerikanska minihästar på plats för att dra vagnar.

Mellan 11 och 16 har vi öppet! Gäller även söndag 5 juni.

Uppdatering kl. 21.00: Här kommer några bilder från dagen (tack alla ni som kom):

Och så lite bilder från vårt Instagram

Vilket djur tyckte du (som besökte oss under våra åkdagar) att det var roligast att åka med?

1. Kamel 🐫
2. Oxe 🐂
3. Lama 🦙
4. Åsna/Dvärgåsna 🐴
5. Mula 🐴
6. Amerikansk minihäst 🐴

Svara i kommentarerna - och dela gärna med andra som du vet var hos oss. 🙏💚

#åkdagar #kamelridning #åkavagn #sötadjur #oxe #oxenskalman #Orust #familjeaktivitet
...

27 5

Nu har stora starka oxen Skalman anlänt till gården. Han ska få vila lite innan han träffar er på åkdagarna. För du kommer väl hit för att åka vagn med honom? Lördag och söndag 11-16. Ingen förbokning.
.
.
.
#skalman #oxenskalman #oxe #oxeochvagn #Orust #myckleby #kamelridning #åkdagar #familjeaktivitet
...

51 3

Träning inför åkdagarna hos oss den 4-5 juni. Tack @havochljung för videon. 💚
#kamelridning #ridakamel #kamelochvagn #åkdagar #barnaktivitet #familjeaktivitet #minnenförlivet #orust #södrabohuslän #åkdagarna
...

33 1

Vi har kamelridning som vanligt på helgerna, men vi förbereder oss också inför åkdagarna i juni. Nu är det klart att även den här skönheten ska vara med och dra vagn.

Dessutom jobbar vi med att få klart hur anmälning och betalning ska gå till, för vi vet redan att intresset för åkdagarna är stort. 🙏 Information kommer här - snart.
.
#åkdagar #åkavagn #kamelochvagn #lama #lamadjur #lamaochvagn #oxeochvagn #åsnaochvagn #myckleby #orust #event #vadhänderpåorust #aktiviteterpåorust #attgörapåorust #södrabohuslän #sötadjur #klappadjur #bopålantgård #kamelridning #åkdagarna
...

59 1

Skulle du vilja ha den här utsikten? Från en vagn dragen av en stor stark oxe? Det kan du också testa under vår åkhelg den 4-5 juni. Mer information om hur du anmäler dig kommer inom kort.
#åkavagn #oxeochvagn #kamelochvagn #kamelridning #ridakamel #ridaåsna #klappadjur #bopålantgård #orust #bohuslän #åkdagar #åkdagarna
...

45 0

🧐 INTRESSEKOLL: 🐫 Vi planerar för fullt för våra "åk-dagar" den 4-5 juni, och det kommer att hända många roliga saker hos oss. Det enda vi kan avslöja just nu är att du kommer att kunna boka in dig för att åka en runda i vagn - dragen av kamel eller oxe. Och.. nej förresten, det berättar vi mer om senare. 😀

Priset för att besöka oss denna helg kommer att vara 150:- per person.

Är du intresserad av att besöka oss under åkdagarna? Skriv gärna en kommentar här i så fall. OBS - det innebär inte någon bokning/anmälan, utan är bara en intressekoll.

Och dela gärna inlägget, eller tagga vänner som du tror kan vara intresserade. 🙏
-
#kamel #ridakamel #kamelridning #kamelgård #åkakamel #kamelochvagn #åkdagar #oxeochvagn #familjeaktivitet #barnaktivitet #orust #myckleby #aktiviteterorust
...

58 30
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.