Gårdsbesök och våra djur

Gårdsbesök och våra djur

På vår gård finns inte bara kameler. Utan även andra djur. För närvarande finns kalvar, getter, minigrisar, åsnor, emuer, ankor, lamor, alpackor och kameler.

En av våra alpackor - som du får träffa när du kommer på gårdsbesök

När du gör ditt gårdsbesök får du träffa och klappa alla våra djur. Dessutom får du rida på kamelerna under ditt bokade besök. Eller på åsnorna om du hellre vill det. Och om du har tur (och vill) kanske du till och med kan få åka vagn bakom något av alla våra djur.

En del av våra kameler, lamor och åsnor kan dra vagn
En del av våra kameler, lamor och åsnor kan dra vagn

Fler bilder på våra djur kommer inom kort

Här kommer vi att fylla på med en massa söta, fina och roliga bilder på våra djur allt eftersom.

Kom ihåg att boka ditt gårdsbesök

Ring 070-649 33 06 för att boka tid för ditt gårdsbesök. Här hittar du våra öppettider. Priset för gårdsbesök är 150:- per person för alla från 3 år och uppåt (och gäller även om du bara vill titta på djuren). Observera att det kan vara flera än bara du och de du bokar in som deltar i gårdsbesöket.

Vill du ha hela kamelridningen för dig själv? Boka då en privat visning
Vill du ha hela kamelridningen för dig själv? Boka då en privat visning

Vill du ha en privat visning?

När man bokar gårdsbesök är det ofta fler än du/din familj/din grupp som är på plats i och med att vi försöker få ihop grupper för att hinna ta emot så många som möjligt. Skulle du vilja ha en privat visning, för bara dig/er säger du till detta till Göran vid bokningen. Det tillkommer då 1.000:- på priset, alltså 150:- per person + 1.000:- för gruppen. OBS! Betalning sker via Swish i samband med bokning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.