Presentkort på kamelridning

Presentkort på kamelridning

Du vet väl om att du kan köpa presentkort hos oss? Presentkorten gäller gårdsbesök, inklusive kamelridning eller att åka vagn med kamel, åsna eller lama, för 6 personer. Det räcker för att ge en hel familj göra-saker-tillsammans-tid.

Kamelridning passar alla

Vad ingår när du köper presentkort?

I besöket ingår att få hälsa på, klappa och mata gårdens djur. Och såklart ridning på våra kameler – eller om ni hellre vill – åka vagn bakom en kamel, åsna eller lama. Ange vid bokning vilket av alternativen ni väljer. Ridningen sker inomhus i vår fina ridhall. Aktiviteten passar för alla åldrar – inte bara för barn.

Presentkortet kostar 900:- och gäller alltså för 6 personer.

Så här beställer du

I nuläget tar vi bara emot beställningar via telefon. Ring till Göran på telefon 070-649 33 06. Har du frågor går det också bra att skicka ett mejl.

Presentkort på kamelridning
Presentkort på kamelridning – eller på att åka vagn bakom något av våra djur – gäller för 6 personer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.