Åka vagn med våra djur

Åka vagn med våra djur

Hos oss kan du inte bara träffa och klappa våra gårdsdjur. Du kan också boka in en tur och åka vagn som antingen kamel, åsna, oxe eller lama drar.

En del av våra kameler, lamor och åsnor kan dra vagn
En del av våra kameler, lamor och åsnor kan dra vagn

Lamor, åsnor, oxe och kamel

Att åka vagn med något av våra snälla djur är en upplevelse som du sent kommer att glömma. Aktiviteten passar lika bra för den som har drömt om att få åka vagn som för den som inte vill (eller vågar) rida kamel. Dessutom är det en perfekt aktivitet för dem som verkligen vill ha en ”tillsammans-upplevelse”.

Priser och bokning

Aktuella priser hittar du i vår prislista. Kom ihåg att säga till vid bokning att du/ni vill åka vagn. Vi delar in grupperna efter vilken aktivitet man är intresserad av eftersom vi vanligtvis inte kan erbjuda båda aktiviteterna vid samma besök. Alla besök måste förbokas, och det gör du via telefon 070-649 33 06.

Övrigt som kan vara intressant

Här kan du läsa mer om kalven Pettersson som just nu tränar på att dra vagn så att du kan få åka med.

Pettersson (den blivande oxen alltså) tränar på att dra vagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.