Mäktigt med lösa kameler

Mäktigt med lösa kameler

Häromdagen besökte Diana och hennes familj oss. Efter besöket skrev de så här fint:

Tack för en trevlig stund hos er! Vi blev välkomnade direkt när vi klev ur bilen och hänvisades bort till korna som är hela 150 st på gården. Det var en kall och ruggig dag men alla var ute och på glatt humör. Vi fick mata djuren och de var väldigt sociala vilket var extra roligt för barnen. Vi fick en rundtur på gården och massa information sen var det dags att träffa höjdpunkten på hela besöket, kamelerna! 😍

Dianas familj gillade vår kamelridning
Dianas familj gillade vår kamelridning

Lösa kameler kom springande

Vi stod och väntade vid ingången till ”ridhuset” som Göran har byggt till på gården. Plötsligt kommer två fina söta kameler springandes utan någon sele, jag tänkte hur ska detta sluta samtidigt som det var en fantastisk upplevelse. Men kamelerna sprang in så fint och fick lite godis sen var det dags för ridning.

Så här kan det se ut inne i ridhallen
Så här kan det se ut inne i ridhallen

Alla var spända och glada över denna upplevelse och Göran och hans assistent var så snälla och roliga så vi kommer tillbaka i sommar! Det fanns också grillmöjlighet vilket jag tyckte va mycket bra. Jag och min familj rekommenderar detta ställe! Min son är 2,5 år han ville inte gå hem och min dotter på 6 år ville rida hela dagen om hon fick, men även jag och min man fann detta väldigt roligt. Så det är ett äventyr för hela familjen.

Riktigt trevligt ställe – värt ett besök!

Skrivet av Diana dwoooow91 på Instagram
Mäktigt att stå bland lösa kameler – tyckte Diana

Diana skickade också med en liten film på kamelerna där de springer mot ridhallen. För oss är det så naturligt, men det är ofta våra besökare reagerar på att kamelerna kan gå lösa på gården. Och att djuren visar så tydligt att de tycker det är roligt att vara med.

Idel glada miner när man får rida kamel
Idel glada miner

Betyg från fler besökare

Här kan du läsa vad vår granne Therése skrev i sin blogg efter premiärbesöket hos oss
Mamman fick träffa sina drömdjur
Familjeaktiviteter i Väst tipsar om Kamelridning.se
Fridas fina ord om sitt besök


Tagga oss gärna i dina bilder

Vi blir superglada om du taggar oss i dina bilder på Instagram efter besök hos oss @kamelridning.se heter vårt konto där. Om du vill dela med dig av bilder till vår webbsida kan du skicka dem via mejl. Ange i så fall när du besökte oss, några rader om din upplevelse, och om personerna på bilden går med på att vi använder bilderna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.