Familjeaktiviteter i Väst tipsar

Familjeaktiviteter i Väst tipsar

När hon ramlade över vårt Instagramkonto bestämde sig Karoline, som driver gruppen/kontot Familjeaktiviteter i Väst, att ge sin dotter kamelridning i julklapp.

Lycka är att få rida kamel
Lycka är att få rida kamel

Karoline tipsade om kamelridning på Instagram

Redan före besöket gjorde Familjeaktiviteter i Väst ett trevligt inlägg om oss på Instagram.

Vi kommer tillbaka igen i sommar! Eller imorgon, om dottern fått bestämma! / Karoline

Det blev en lyckad julklapp

Det visade sig att Karolines dotter verkligen, verkligen fick en julklapp som passade henne. Hon fick träffa och klappa en massa djur. Dessutom fick hon rida både både kamel och åsna.

Åh så söta de är, alpackorna
Åh så söta de är, alpackorna

På stående fot bestämde sig mor och dotter för att de skulle komma tillbaka till oss i sommar. Men helst hade den yngre damen velat komma tillbaka redan nästa dag. Det kallar vi ett fint betyg! Tack Familjeaktiviteter i Väst för besöket!

Betyg från andra besökare

Även grannen Therése och besökaren Frida har delat med sig av hur de upplevde sina besök hos oss. Och Amandas mamma fick träffa sitt drömdjur.

Man kan rida åsna också
Hos oss kan man rida åsna också

Tagga oss gärna i dina bilder

Vi blir superglada om du taggar oss i dina bilder på Instagram efter besök hos oss – @kamelridning.se heter vårt konto där. Om du vill dela med dig av bilder till vår webbsida kan du skicka dem via mejl. Ange i så fall när du besökte oss, några rader om din upplevelse, och om personerna på bilden går med på att vi använder bilderna här.

Glada besökare från Familjeaktiviteter i Väst
Glada besökare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.