Höstlov med kameler

Höstlov med kameler

Vill du göra något annorlunda på årets höstlov? Kom till oss och träffa våra kameler. Förutom att klappa och träffa dem och våra övriga djur kan du dessutom välja mellan att rida kamel, eller att åka vagn bakom någon av våra kameler. Vi har även åsnor, lamor och en oxe som kan dra vagn.

Det kan vara bra att veta att ridningen sker inomhus i vårt ridhus, så vi är inte väderberoende.

Kamelridning inne i ridhallen - roligt för både stora och små
Kamelridning inne i ridhallen – roligt för både stora och små

Alla besök måste förbokas

Alla besök måste förbokas, och extra viktigt blir det under höstlov och andra ledigheter, eftersom det är många som vill besöka oss. Din bokning gör du via telefon 070-649 33 06, och då är det ägaren Göran som tar emot din bokning.

Priser

Priset för ett gårdsbesök (inklusive kamelridning eller vagnåkning) är 150:- per person (från 3 år och uppåt), och det går bra att betala bokningen med Swish vid besökstillfället. Observera att priset även gäller personer som inte rider eller åker, och att det kommer att vara fler personer i gruppen än de som du bokar in.

Öppettider under höstlov 2022

Följande tider går det att boka in besök hos våra kameler och andra djur:

Mysig aktivitet för ditt höstlov
Mysig aktivitet för familjens höstlov

Inga privata visningar under höstlov, jullov och liknande

När du bokar gårdsbesök är det ofta fler än du/din familj som är på plats i och med att vi försöker få ihop grupper för att hinna ta emot så många som möjligt. I vanliga fall kan man boka en privat visning, för bara dig/er, men det finns tyvärr ingen möjlighet till detta under lovet.

Andra tider på året säger du till direkt när du bokar om det ska vara en privat visning. Det tillkommer då 1.000:- på priset, alltså 150:- per person + 1.000:- för gruppen. OBS! Betalning sker via Swish i samband med bokning.

Minnen för livet kan ni skapa hos oss med våra kamelaktiviteter
Minnen för livet kan ni skapa hos oss med våra kamelaktiviteter

Du hittar oss även på Instagram och Facebook

Om du vill se mer av våra kameler eller andra djur kan du följa oss på Instagram eller Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.